Harımın Altı Bölgesinden Suyun Çıkarılması
Yaprakhisar Köyü Harımın Altı bölgesinde, muhtarlık çalışmaları ve resmi kurumların destekleriyle yeni sondaj kuyusu açılarak su ihtiyacına çözüm sağlandı.
Yusuf Kalkan’ın girişimleri ile Güzelyurt Kaymakamlığı ve Aksaray İl Özel İdaresinin destekleri sonucunda, Yaprakhisar Köyü Harımın Altı bölgesinde yeni bir sondaj kuyusu hizmete kazandırıldı.
Gerçekleştirilen çalışma ile köyün su ihtiyacının karşılanmasına önemli katkı sağlanırken, özellikle tarımsal faaliyetler ve günlük kullanım açısından bölgede yaşanan su sorununun çözümüne yönelik kalıcı bir adım atılmış oldu. Yapılan sondaj çalışmasıyla birlikte köy altyapısı güçlendirilerek vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin artırılması hedeflendi.
Köyümüze kazandırılan bu önemli hizmette emeği geçen başta Muhtarımız Sn. Yusuf Kalkan olmak üzere, Kaymakamlığımıza ve İl Özel İdaresine köy halkımız adına teşekkür ederiz.
